Om GW:s Bygg

GW:s Bygg är ett byggbolag som ut går från Norrköping, men arbetar i hela länet. Vi arbetar med allt från små serviceuppdrag till stora nybyggnationer. Oavsett projektets storlek ser vi till att resultatet blir perfekt varje gång. Företaget växer så det knakar och har dubblat antalet anställda några år tillbaka.

Behöver du en professionell partner i ditt byggprojekt? Skicka en offertförfrågan med kortfattad beskrivning eller kontakt oss via telefon eller mail.

Ett nytt projekt på gång?

Skicka en offertförfrågan till oss så räknar vi på projektet. Vi återkommer så fort som möjligt till dig med estimerad tid och belopp.

Historia

Året var 1994 då allting startade. Gunnar Wärnelius arbetade för tillfället flitigt som snickare och kompletterade de med att gräva en hel del dräneringar. Det var då idéen om att starta eget företag blev verklighet. Gunnar bildade GW:s Bygg & Gräv.

GW:s Bygg & Gräv var framgångsrikt under de kommande åren och allt eftersom tiden lades allt mer tid på snickeriet. 1998 blev året då Gunnar kände att företaget kunde släppa grävandet och istället fokusera helt på byggandet. GW:s Bygg hade skapats.

Framgången fortsatte och 2004 hade GW:s Bygg så mycket att göra att det var dags att utöka företaget. Daniel Wärnelius, son till Gunnar, anställdes. Under samma period inleddes även ett samarbete med Pelle Larsson, PL Bygg & Anläggning.

Allt eftersom efterfrågan av företagets tjänster blev allt större krävdes en expandering. 2010 gick Daniel in som delägare i GW:s Bygg och företaget drevs i de kommande fem åren av far och son Wärnelius.

2015 var der dags för företagets största förändring sedan grundandet 1994. GW:s Bygg och PL Bygg & Anläggning slogs ihop och bakom GW:s Bygg stod nu tre delägare med en stor kundbas och ett brett kontaktnät inom branschen.

Idag drivs företaget av Gunnar, Daniel och Pelle. De har för tillfället sex anställda på firman.